+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

HOTEL VĚNEC Bewertungen

Hotelbewertung

75%
Gut

by 126 reviews

  • Personal

    84%
  • Sauberkeit

    77%
  • Ausstattung

    74%
  • Komfort

    67%
  • Preis-leistungverhältnis

    76%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 5.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
36 %
  • Cigaretový kouř na pokoji.!!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
2
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Roman

Gruppe von Freunden, 16.10.2017

Teplice Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 24.9.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Großes Hotel mit vielen Zimmern, nettes Personal und ausreichendes Frühstück. Haben sehr gut geschlafen in einem neuen Bett mit guter Matratze.

  • Hatten anfänglich Schwierigkeiten mit den Zimmern. Es war Doppelzimmer gebucht und wir bekamen ein Zweibettzimmer. Nach Reklamation bekamen wir ein Doppelzimmer, das nach Fäkalien stank.Nach erneuter Beschwerde wurden wir in einem schönen, frisch renovierten Zimmer untergebracht mit einem neuen Bett. Es fehlte ein Stuhl im Zimmer.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Harald

Einzelreisende, 20.8.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Gute zentrale Lage Freundliche Dame an der Rezeption

  • Hotelrestaurant geschlossen (Samstags!!!) Keine Hotelbar

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 10.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nikol Semiánová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Josef

Älteres Paar, 28.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Dagmar

Älteres Paar, 13.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Snídaně.

  • Nic.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

Einzelreisende, 9.12.2016

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Ubytování jako celek dobré. Jídlo ok, pokud nečekáte nějaký luxus.

  • Postele: na matraci byl nepřijemný zlom (pro páteř nic moc) pravděpodobně to byla polohovací matrace nebo skládací postel. V restauraci byl silně cítit pach "přepáleného" oleje a podobných kuchyňských pachů. Bylo to večer i ráno. Oblečení hned načuchlo a pokud jdete na jednání tak budete cítit jako přepálený hranolek.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Petra

Gruppe von Freunden, 2.12.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
45 %
  • Jelikoz jsem si nezarezervovala samotatne potele,coz je moje chyba,tak mi dala slecna ci pani na recepci moznost vymenu za triluzkovy se samostatnymi postelemi.Cetla jsem si recenzea proto jsem cekala neco jineho od trihvezdickoveho hotelu.pokoj vypadal jak nejaka ubytovna,vlasy a peach v koupelnena zemi,pod umyvadlem dve prazdne lahve od piva,pod postele i a mezi nimi doslova bordel,zaclony cerne uz na pohled od dveri a omlaceny nabytek.nemela jsem chut ho studovat ale vypadalo to jako stary popkorn ci co.je mozne ze ten co jsem mela zarezervovany vypadal podstatne lepe,aspon na fotografii vypadal.nechapu zda maji v hotelu ruzne urovne pokoju a doufam ze ano a ze jsem mela smulu na jeden z tech nejhorsich.na jednu noc pro prespani dejme tomu,ale nenazyvala bych to pokojem v hotelu.

Personál
8
Služby
0
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Elena

Einzelreisende, 12.11.2016

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Hotel mi vyhovuje svou polohou.

  • Tradiční problém s telefonem, protože při dočasné nepřítomnosti recepční se nedá dovolat. Viníkem je prý T-Mobile. Další, už asi taky tradiční problém se snídaní, na kterou docházím tehdy, když není doplněné jídlo, pití nebo talíře.

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 4.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 31.10.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
73 %

(Ohne Text Stern)

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 17.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petr

Einzelreisende, 17.8.2016

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavol

Einzelreisende, 3.7.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Dostal som aprtman, čiže mal som velikú ku pelku s velkou vanou, terasou z výhľadom na namestie. Pani z recepcie milá, hneď vybavila novú telku na izbu, lebo nejaký chytrolin ukradol diaľkové.

  • Kuchyňa by trošku mohla popracovať na raňajkach a nie každé ráno ponukať to isté na raňajky hosťom.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 24.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 12.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 8.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 30.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %
  • -prijemny,ochotny personal,na ktery je spolehnuti -cistota -nadech minulych let -vyber v jidelnicku/obed,vecere -vyber pri snidani/samoobsluha -krasne ticho -nadherny vyhled z terasy restaurace -jednoduchost,neni treba zadneho luxusu -proto vsechno prijdem zase

  • -pri snidani to silne zavanelo jeste smazenym tukem z minuleho dne,ono by stacilo pootevrit horni okno

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.